top of page

sponsoring

Als jeugdvereniging is Jong Nederland de Fakkel in grote mate afhankelijk van gemeentelijke subsidies en inkomsten zoals sponsoring. Hieronder lees je de belangrijkste initiatieven die we als vereniging hebben opgezet.

vlooienmarkt opbod veiling spullen

vlooienmarkt

Jaarlijks organiseert Jong Nederland de Fakkel een vlooienmarkt op het terrein van het Philipshuis in Eindhoven-Noord. De vlooienmarkt kent een gratis toegang en vindt meestal plaats op de zondag aan het einde van de meivakantie van 13.00 uur tot 16.00 uur. We verkopen veel verschillende spullen: van boeken en kleding tot speelgoed en kunst en van huishoudelijke artikelen en tv’s tot schoenen en tassen. Meer weten over onze eerstvolgende vlooienmarkt? Je leest er alles over op de pagina Vlooienmarkt.

grote clubactie

Al sinds jaar en dag doet onze vereniging mee aan de Grote Clubactie. Onze leden én stafleden gaan langs de deuren en vragen ook familie en vrienden om hen te steunen door de aanschaf van één of meerdere loten. De koper van het lot maakt kans op hele mooie prijzen en wij als vereniging ontvangen ruim 80% van het geld dat met de lotenverkoop is verdiend. Ook de kinderen krijgen een leuk zakcentje als zij zelf loten verkopen. Het afgelopen jaar bedroeg de opbrengst voor ons ruim €4500,-. Voor meer informatie over de Grote Clubactie: klik hier. Bekijk hier wie ons in 2024 sponsort.

grote clubactie lotenverkoop sponsoring
qr-code sponsorkliks

sponsorkliks

Sponsorkliks is een systeem waarmee je ons gratis kunt sponsoren, simpelweg door je online aankopen te doen in de webwinkels die je gewend bent te gebruiken. Stel: je wilt schoenen bestellen bij een bekende webwinkel. De schoenen kosten €80,-. Als je direct naar de website gaat, ontvangen wij natuurlijk niets. Maar als je via de website van Sponsorkliks naar de website van de webwinkel gaat, stort de winkeleigenaar een klein percentage van het aankoopbedrag op onze rekening. De aankoopprijs blijft gelijk, maar de winkeleigenaar accepteert simpelweg iets minder winst dan normaal. De 
schoenen blijven voor dus €80,- kosten en wij ontvangen een klein bedrag. Het kost je per aankoop ongeveer 15 seconden méér tijd, dat is alles. Er zijn letterlijk honderden webwinkels die meedoen aan dit systeem. Het is wel belangrijk dat je op Sponsorkliks.nl ‘Jong Nederland de Fakkel’ aanklikt als club. We hebben daarvoor al een QR-code op deze pagina gezet. Je kunt ook deze link gebruiken.

oud frituurvet

Sinds het najaar van 2023 zamelen we ook oud frituurvet in. Op het terrein van het Philipshuis staan twee knalgele afvalcontainers waarin je oud frituurvet en frituurolie kunt achterlaten. Als de containers vol zijn, worden ze geleegd en ontvangen wij in ruil voor de inhoud een leuk bedrag. Supersimpel en voor het goede doel dus! Let op: het is belangrijk dat je het vet en de olie inlevert in een goed afgesloten verpakking!

inzamelen oud frituurvet
bottom of page